David van der Staak

IT Professioneel

Sinds jaar en dag werk ik al met ICT en zodoende heb ik in 2012 mijn studie afgerond in Systeembeheer. Alle ontwikkelingen volg ik op de voet en maak ik zelf ook elke dag gebruik van. Zo bent u zelf ook verzekerd van de stabiliteit en de snelheid.

Hoewel ik pas eind 2015 echt officieel ben begonnen, ben ik al enkele jaren betrokken voor ondersteuning voor MKB bedrijven. Daarnaast heb ik enkele jaren gewerkt voor grotere ondersteunings bedrijven.

Waarom ik voor mezelf ben begonnen? Bij een groot bedrijf is de klant nooit het belangrijkst. Ook voelde ik me gelimiteerd in de mogelijkheden.

Het belangrijkste voor mij is dat u als klant tevreden bent. Ook vind ik het belangrijk dat u niet van het kastje naar de muur gestuurd wordt. Doordat u voor al uw vragen bij mij terecht kan, kunt u doorwerken terwijl ik voor u het antwoord zoekt. Dat mag een simpele vraag zijn, maar ook vragen of de post goedkoper kan zijn vragen waarvoor u bij mij terecht kan. Zoals u ziet, ik bied u een echt volledig service pakket aan.