Netwerk beheer

Een netwerkbeheerder zorgt ervoor dat zowel uw interne netwerk als de verbinding naar buiten toe goed en stabiel functioneren. Ook zorgt de netwerkbeheerder ervoor dat uw netwerk goed beveiligd is, en zorgt daarmee dus ook voor 

Alle data die u ontvangt en verzendt, gaat over het netwerk. Het is belangrijk dat uw netwerk stabiel en goed werkt. Daarbij is het van belang dat het netwerk ook voldoet aan de wensen en eisen van uw apparatuur. Ook uw internetaansluiting valt hieronder. Het is van belang dat zo'n netwerk naar behoren functioneert, anders ligt uw werk stil. Ook werkt het helemaal niet prettig als u steeds moet wachten. 

Ondersteuning

Om u te ontzorgen, bied ik naast ondersteuning ook onderhoud aan. Daarmee wordt uw pc elke maand gecontroleerd voor software updates en gescand op mogelijke fouten en problemen. Eigenlijk net als een APK dus.  Wilt u graag meer weten? Neem dan contact op. 

Toch kan het voorkomen dat u alsnog een vraag heeft, of dat u graag bepaalde zaken wil bespreken. Natuurlijk is dat geen enkel probleem. Elke dag sta ik voor u klaar. 

Installatie 

Alle apparatuur is op een bepaald moment aan vervanging toe. Hiervoor verzie ik u niet alleen van een gedegen advies, maar krijgt u ook de optie om deze geheel vakkundig en zonder zorgen te laten installeren. Wij maken hiervoor een afspraak zodat op een vast gestelde datum en tijd al uw apparatuur wordt geinstalleerd. Geheel zonder zorgen. En alles werkt, zoals u mag verwachten. En bent u niet geheel tevreden? Dan kost het u niets.